franciaágy

Franciaágyainkat szálláshelyek részére is ajánljuk!

Egy szálláshely berendezésénél hasonló szempontokat kell figyelembe venni, mint otthonunk kialakításánál. Fontos a kényelem, a praktikusság, az otthonosság és persze az is, hogy a szobák jól felszereltek legyenek. A fekvőhelyet illetően több megoldás is létezik, de érdemes szem előtt tartani, hogy a kétszemélyes szobáknál az esetek többségében a franciaágyas verziót részesítik előnyben a vendégek.

franciaágy a lehető legkomfortosabb megoldás egy pár részére. Mindkét személy kényelmesen elfér rajta, de az összebújva alvást sem keseríti meg választóvonal, illetve eltérő keménységi fokozattal rendelkező matrac. A franciaágy teljesen kompromisszummentes, hiszen elég nagy ahhoz, hogy még a más alvási szokásokkal rendelkező pároknak is mindkét tagja kedve szerint helyezkedhessen el. Nem szabad ugyanakkor arról sem megfeledkezni, hogy a franciaágy mutatós, otthonos hangulatúvá teszi a szobát, ami rendkívül fontos egy szálláshely esetében, hiszen a vendégek többségének fontos, hogy kellemes körülmények között pihenhessen a pénzéért cserébe.

Természetesen a franciaágyas szobák mellett érdemes mindenkinek megadni a választási lehetőséget, és olyan kétszemélyes szobákat is kialakítani, ahol két egyszemélyes ágy áll rendelkezésre. Így a vendégek a nekik legkényelmesebb megoldást választhatják, ahol a legjobban ki tudják magukat pihenni.

Cégünk széles választékban kínál franciaágyakat, de termékeink között a kanapék, sarokkanapék, heverők és matracok is megtalálhatóak. Érdemes minket felkeresnie, ha szállodája vagy panziója átalakítását tervezi, nálunk elegáns, kényelmes és tartós berendezéseket vásárolhat kedvező áron.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük a franciaágyak vagy más bútorok iránt, kínálatunk megtekintéséhez látogasson el honlapunkra, a www.butor7.hu weboldalra! Ha kérdése merült fel termékeinkkel vagy a megrendelés lebonyolításával kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz az info@butor7.hu e-mail címen vagy írjon nekünk üzenetet a honlapunkon keresztül!