forrócsoki gép

Forrócsoki géppel édes italokkal kínálhatja vendégeit!

A forrócsoki gép az ősz és a tél slágere lesz bármelyik kávézóban, cukrászdában! Az Ugolini forrócsoki gépeinek ott a helye minden olyan vendéglátó helyen, ahol a hűvösebb évszakban kínált menüben nem csak a kávé, tea, forralt bor szerepel, hanem helyet kap az édes forró csokoládé is.

A forró csokoládé tökéletes őszi és téli ital, amit kicsik és nagyok is fogyaszthatnak, ha valami igazán édesre, krémesre vágynak. A forró ital kínálat egyik fénypontja ez az ital, amit sokféle ízesítéssel lehet megrendelni. Fogyasztható magában, de fel lehet tenni rá a koronát dús tejszínhabbal, egy csipetnyi fahéjjal, sőt meg lehet bolondítani egy korty rummal is akár. A forró csokoládé készítés ma már csak egy gombnyomásnyi időt vesz igénybe, ha van a pulton modern forrócsoki gép.

A forrócsoki gépek magas színvonalú képviselői az Ugolini modelljei. A Coltello Kft. webáruházának termék kínálatában több Ugolini modell is elérhető. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szüksége van egy vagy akár több, új forrócsoki gépre, amivel a vendéglátó hely kínálatát szeretné kicsit feldobni! Az Ugolini gépei amellett, hogy a prémium kategóriába sorolható modellek, nagyon szemrevalóak is. Egy arany vagy egy ezüstösen csillogó gép a pulton is jól mutat, a kávézó, teázó dekorációjának része is lehet. A többféle szín mellett a kapacitásra sem lehet panasz, mert létezik három literes és öt literes, kivehető tartállyal készült Ugolini forrócsoki gép is.

A termosztáttal felszerelt berendezés gyorsan képes adagolni a finom, forró italt, amit már csak az előre oda készített poharakba kell tölteni és szervírozni. Kis helyet foglal és egyszerűen tisztán tartható.

A nálunk kapható forrócsoki gépekről érdeklődjön a megadott elérhetőségeink egyikén! Készüljön a télre, kínáljon szezonális,édes forró italt vendégeinek! A Coltello  Kft. termékeiről tudjon meg többet az info@coltello.hu email címen vagy a +36 1 200 7971 telefonszámon! Az elérhetőségeinket és termékeink választékát is a www.coltello.hu webcímen találja!