elviteles doboz, pizzadoboz, tortadoboz

Az ételtároló doboz védi az ételt és a hírnevedet is

Az ételtároló dobozok megőrzésre készült csomagolóanyagok. Nélkülük a megrendelt étel nem érkezik meg épségben.

Az még nem elég, ha az éttermed finom és minőségi ételeket készít. Figyelni kell arra is, hogy a szolgáltatások is elérjék azt a színvonalat, amit a vendégek helyben is megszoktak. Nincs is annál kiábrándítóbb, amikor a várva várt étel úgy érkezik meg, hogy a csomagolását teljesen eláztatta az étel szaftja. Szintén sokat ront az élvezeten, ha az étel romokban hever az ételtároló dobozban. Ezek a fiaskók azonban nagyon könnyen elkerülhetőek, ha a doboz kéznél van.

Minden fajta ételhez készül ételtároló doboz, kezdve a leveses doboztól a tésztás és a pizzadobozon át a tortadobozig vagy a salátás dobozokig. Erre a változatosságra azért van szükség, hogy a vendégnek minél nagyobb szabadságot biztosítson minden vendéglátós. Kérheti elvitelre az ételt, ha nem szeretne beülni a helyre, nincs ideje megebédelni, később szeretné elfogyasztani. Megrendelheti házhoz, munkahelyre, ha nem tud vagy nem szeretne kimozdulni, de szívesen enne egy jót.

 A dobozaink nemcsak sokfélék, hanem haladnak a kor igényeivel is. Ez azt jelenti, hogy újrahasznosítható, illetve környezetbarát, lebomló termékekről van szó. A műanyag és a habdobozok, tetők alternatívái ma a papír, cukornád, búzaszalma alapú termékek. Ezeket újra fel lehet dolgozni vagy pedig lebomlanak. A biológiailag lebomló azt jelenti, hogy a bio anyag semleges hatással van a környezetre, a környezetben található mikroorganizmusok, gombák is részt vesznek a lebomlásában, komposztálható is. Egyszer használatosak, de nem növelik a környezetre káros hulladék mennyiségét.

Nálunk megtalálod az igényes, erős és formára hajtogatott csomagolást.  A vendégeinek az utolsó pillanatig biztosítsd a kiváló színvonalat! A termékeink a www.csomagolasz.hu webcímen megtalálható webshopból megrendelhetőek. Ha kérdésed van az elviteles dobozokról, érdeklődj a 06-30-20-75-561, 06-30-85-96-003 telefonszámok egyikén vagy az info@csomagolasz.hu email címen!