villányi borászat

A villányi borászatok sokszínűsége

A borok szerelmesei sokféle szempont szerint válogatnak, amikor kedvenc nedűiket vásárolják meg, vannak például olyanok, akik kifejezetten egy-egy borvidék italaiért rajonganak. A Villányi borvidék az egyik legnagyobb szakmai elismerésnek és népszerűségnek örvendő terület.

Ez a borvidék fekszik legdélebbre az országban, ami sok fajtának kedvez, így az italok igen széles skáláját kóstolhatja végig, aki ellátogat a neves villányi borászatok egyikébe. A hagyományok tisztelete és a korszerű eljárások egyaránt jellemzőek a borvidékre, mely szintén azt eredményezi, hogy a kínálat rendkívül sokszínű. A villányi borászatokban elsősorban a vörösborokat keresik az érdeklődők, hiszen ezeknek az italoknak az előállításához a leginkább kedvező a vidék, különleges ízvilágú, tanninban és alkoholban gazdag nedűk készülnek itt. Azonban a sokszínű választékban a fehérborok és a rosé szerelmesei is találnak kedvükre való italokat, ha betérnek egy villányi borászatba.

Szeretne jobban elmélyülni a villányi borok világában, de nincs ideje utazni, hogy személyesen látogasson el egy villányi borászatba? Ősi Gábor Pincészete várja a borvidékre utazó turistákat, de azoknak is szeretne kedvezni, akik az ország távolabbi pontjáról vásárolnának ízletes villányi borokat. A család már három generáció óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, és a megszerzett tudás apáról fiúra száll, a hagyományok tisztelete tehát kiemelt jelentőségű ebben a villányi borászatban!

Felkeltettük érdeklődését, és szívesen megismerné egy klasszikus értékeken alapuló villányi borászat kínálatát? Látogasson el www.osipince.hu weboldalunkra, és böngésszen bátran termékeink között! Nálunk sokféle italból válogathat, és a kiszerelés tekintetében is többféle lehetőséggel állunk rendelkezésére. Amennyiben 15.000 Forint felett vásárol, a szállítás költségét mi álljuk, így ha több ital is elnyerte tetszését, érdemes most rendelnie tőlünk! Ha feltenné kérdéseit, várjuk megkeresését a +36-30-235-4860-as telefonszámon vagy az info@osipince.hu e-mail címen!