magyar szálláson Ausztriában

Magyar szállás Ausztriában, ahol nincs szüksége nyelvtudásra!

Európa hatalmas és tele van szebbnél szebb helyekkel, amiket érdemes felfedezni. Annak azonban, aki még egyáltalán nem, vagy csak keveset járt külföldön, természetes, hogy elsőre egy kicsit ijesztően hangzik, hogy egy másik országban nyaraljon. Sokan attól félnek, hogy nyelvtudás híján hogyan fogják magukat megértetni, és ezért inkább neki sem vágnak az útnak, pedig így életre szóló élményekről maradnak le. Ha eddig Önt is hasonló problémák tartották vissza, akkor most ne habozzon tovább, és foglalja le pihenését magyar szálláson Ausztriában!

Szerintünk egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy Ausztria Európa egyik legszebb országa. Az Alpok csodás vonulatainál nincs lenyűgözőbb látvány, ráadásul, mivel szomszédos országról van szó, még utazni sem kell túl sokat. Néhány óra út után mesébe illő tájakon találhatja magát, és felejthetetlen élményben lehet része. Az osztrák emberek híresen barátságosak, vendégszeretőek és segítőkészek, de egy percig sem kell aggódnia a nyelvtudás hiánya miatt, ugyanis magyar szállásunk Ausztriában mindenben a segítségére lesz! Vendégeinket kényelmes, jól felszerelt szobákkal, svédasztalos reggelivel, illetve igény szerint félpanziós ellátással várjuk, és szívesen tájékoztatunk mindenkit a környéken elérhető programlehetőségekről. Magyar szállásunk Ausztriában a Magas-Tauern hegycsoport lábánál található, így a környék rendkívül gazdag  túraútvonalakban, de természetesen rövidebb sétákat is megéri tenni. Az aktív kikapcsolódás híveinek ajánljuk a biciklizést, a közelünkben található kalandparkot, a raftingolást, a teniszezést, de  tőlünk 50 km-re egy szuper bobpálya is található. Magyar szállásunk Ausztriában wellness szolgáltatásokat is kínál a vendégek részére.

Ha Ön is tartott eddig a külföldi utaktól, de szeretne ellátogatni egy meseszép alpesi helyre, ne habozzon tovább, válassza magyar szállásunkat Ausztriában! Keresse fel honlapunkat, a www.mallnitzappartements.com oldalt, ha pedig további kérdése van, hívja magyar szállásunkat Ausztriában, a +36 (20) 299-0005-ös telefonszámon!