magyar ízek étterme Óbudán

Magyar ízek étterme Óbudán, ha vendégeket vár

Mindenki ismeri a helyzetet, amikor vidékről, vagy akár külföldről érkeznek vendégek, akiknek a fogadását hosszas készülődés előzi meg. A fárasztó bevásárlás és a konyhában való robotolás igencsak megterhelő lehet, így mire a vendégek megérkeznek, már egészen kimerülnek a házigazdák. Természetes, hogy mindenki változatos és ízletes fogásokkal szeretne kedveskedni az érkező rokonoknak vagy barátoknak, de van egyszerűbb megoldás is! A magyar ízek étterme Óbudán remek választás, ha vendégek érkeznek!

magyar ízek étterme Óbudán sokoldalú ételkínálattal várja a vendégeket, melyben garantáltan mindenki megtalálhatja azt a fogást, ami kedvére való, a társaságból mégsem kell senkinek órákon át a konyhában rostokolnia! Mindenki kipihenten érkezhet a helyszínre, így máris meg lesz alapozva a felhőtlen kikapcsolódás. A magyar ízek étterme Óbudán olyan klasszikusokkal kényezteti a vendégek ízlelőbimbóit, mint az újházi tyúkhúsleves, hízott kacsamáj, borjúpörkölt vagy a somlói galuska, de ha az alkalomra koccintani is szeretnének a társaság tagjai, különféle pálinkák és neves pincészetek borai koronázhatják meg az étkezést. A magyar ízek étterme Óbudán természetesen nem csak változatos ételekkel és italokkal teszi emlékezetessé a találkozást, hanem a családias hangulat is hozzájárul ahhoz, hogy valamennyi vendég jól érezze magát.

Szeretné tudni, melyik az a magyar ízek étterme Óbudán, ami tökéletes helyszín lehet akkor is, ha vendégeket vár? A Harapó Mókus Vendéglő házias ízekkel és kedves, segítőkész kiszolgálással várja azokat is, akik nagyobb társasággal érkeznek! Nálunk mindent megtalálhat, amire Önnek és vendégeinek szüksége lehet egy felejthetetlen találkozáshoz! Tekintse meg galériánk képeit, böngésszen bátran ételkínálatunkban, vagy fedezze fel borlapunkat www.harapomokus.hu weboldalunkon, és ha meggyőztük, foglaljon asztalt a magyar ízek éttermében Óbudán! Várjuk megkeresését a +36-1-388-6151-es telefonszámon vagy a vendeglo@harapomokus.hu e-mail címen! Legyen gondtalan a vendégfogadás, várjuk Önöket szeretettel!