házias étterem Budapesten

Házias étterem Budapesten az esküvő utáni ünnepléshez

Élete nagy napját mindenki másképp képzeli el. Míg vannak olyan párok, akik pénztárcájukat nem kímélve szerveznek hatalmas lakodalmat, addig mások szűk körben szeretnék megünnepelni esküvőjüket. Utóbbi esetben tökéletes megoldás egy vendéglő, ahol családias hangulatban lehet vacsorázni és koccintani az ifjú pár egészségére. A mi ajánlatunk egy házias étterem Budapesten! Mit kínál a Kakas Étterem, ami meggyőzheti a párokat?

•    Széles kínálat: Házias éttermünk Budapesten többféle menüajánlattal várja azokat, akik nálunk szeretnék megünnepelni egybekelésüket. Egy levest követően vegyes tálról válogathatnak a vendégek, majd egy desszerttel zárhatják a vacsorát, mindez többféle verzióban elérhető nálunk, attól függően, hogy hagyományos fogásokat vagy inkább izgalmas újdonságokat képzelt el a pár.
•    Kedvező árak: Menüajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy többféle árkategória elérhető legyen, így annak megfelelően is válogathatnak a párok, hogy milyen összeget szánnak az ünneplésre. Szervizdíjat nem számolunk fel, vagyis valóban csak a fogyasztás árával kell számolni.
•    Meghitt hangulat: Áraink magukba foglalják a terem bérleti díját, ami azt jelenti, hogy plusz kiadás nélkül lehet megteremteni a privát szférát. A párok így valóban csak azokkal oszthatják meg örömüket, akik fontosak számukra. Házias éttermünk Budapesten ízlésesen van kialakítva, ami tökéletes hátteret ad az ünnepléshez.
•    Könnyű megközelíthetőség: Tudjuk, hogy nem elhanyagolható szempont, hogy mennyit kell utazni az esküvő helyszínétől a kiszemelt vendéglőig. Házias éttermünk Budapest 13. kerületében található, ami a város egyik központi része, így könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.

Szeretné megismerni közelebbről is házias éttermünket Budapesten? Látogasson el www.kakasetterem.hu weboldalunkra, ahol betekintést nyerhet szolgáltatásainkba, és menüajánlatainkról is tájékozódhat! Amennyiben kérdése lenne vagy szeretné megosztani velünk egyedi kívánságát, várjuk megkeresését a +36-1-349-6515-ös telefonszámon és az info@kakasetterem.hu e-mail címen! Házias éttermünk Budapesten az egyik legjobb hely az ünneplésre, győződjön meg róla Ön is!