fénytechnika bérlés

Fénytechnika bérlés kedvező feltételekkel!

Olyan megbízható céget keres, amelyhez bizalommal fordulhat, ha fénytechnika bérlésről van szó? Segítünk! Ne keresgéljen tovább, inkább forduljon bizalommal a Nortyx Pro Kft.-hez, és ismerje meg közelebből a cég professzionális szolgáltatásait!

Mikor érdemes a fénytechnika bérlés mellett dönteni? A teljesség igénye nélkül mutatunk pár rendezvénytípust, hiszen a kölcsönzés kiváló választás, ha

– lagzira, esküvőre,

– csapatépítő tréningre, céges rendezvényre, céges vacsorára,

– élő koncertre (szabadtérre és zárt térbe is) maximum 400 főig,

– sporteseményekre, utcabálra, utcai rendezvényre,

– kerthelyiségekbe, rendezvénytermekbe,

– konferenciára

– vagy kerti partyra, nagyobb házibulira készülünk.

Miért döntsön Ön is mellettünk, ha fénytechnika bérlésről van szó? Megbízóink számára cégünk immáron 2001 óta biztosítja a teljes körű hang- és fénytechnikát. Válasszon bizalommal minket, hiszen az Ön fénytechnikai igényeit teljes egészében saját tulajdonú berendezésekből biztosítjuk. Mindez azt is jelenti, hogy amiben megállapodunk, az garantáltan időben megérkezik a helyszínre, a megrendelt mennyiségben, illetve minőségben.

Ha Önt is professzionális végeredmény érdekli, döntsön mellettünk, ha fénytechnika bérlésről van szó! Ezentúl számíthat ránk akkor is, ha a fénytechnika bérlése mellett hangtechnikára is szüksége van, ennek egyszerű kölcsönzése is megoldható a segítségünkkel!

Kíváncsi a fénytechnikai bérléshez kapcsolódó díjszabásunkra? Árainkat minden esetben az Ön rendezvény igényeinek megfelelően, egyedien alakítjuk ki.

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna a szolgáltatásainkról? Ne habozzon! Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.hangcuccberles.hu-n további információkkal várjuk a fénytechnika bérlés iránt érdeklődőket! Ajánlatot szeretne kérni? Keresse bizalommal kollégáinkat, akik készségesen állnak az érdeklődők rendelkezésére! Kapcsolatba léphet velünk a +36/30-587-19-22-es telefonszámon, vagy írhat e-mailt a peter@nortyx.hu címre! Várjuk bizalommal jelentkezését!