esztergomi ceremóniamester

Egy ceremóniamester Esztergomban a kis esküvőn is talál feladatot

Egy ceremóniamester Esztergomba? Hívjatok engem, akár kis esküvőn is segítek abban, hogy minden úgy sikerüljön, ahogyan megálmodtátok!

Nem esztergomi vagyok, de lehet belőlem esztergomi ceremóniamester is, hiszen oda megyek ahol az esküvő van, ahová hívnak. Esztergomi ceremóniamesterként is azt tartom a legfontosabbnak, hogy a Ti esküvőtök életre szóló emlék legyen. Természetesen nem attól lesz emlékezetes, hogy a nagybácsi beleesett a tortába vagy a gyűrűket órákig kellett keresni. Az ilyesmi persze megtörténhet, de egy kis koordinálással elkerülhetőek az esküvői fiaskók. Legyen inkább a Ti esküvőtök is minden vendég számára és nektek is kellemes, sőt boldog emlék! Esztergomi ceremóniamesterként is mindig ügyelek arra, hogy a torta felvágása a tervezett időpontban elkezdődjön, a nagymama ne maradjon le a csoportképről vagy a vendégek ne hagyják ki a nekik tervezett programokat.

Egy kisebb létszámú esküvőn is jól jön a segítség, ezt Én tudom a legjobban. Ahol lagzi és vendégek vannak, ott a szervezés soha nem felesleges. Esztergomi ceremóniamesterként a Ti lakodalmatokat is ráncba szedem és gondoskodom róla, hogy csak szép emlékekkel, boldogan térjenek haza a meghívottak és persze a pár is. Legyetek boldogok, a többit intézem!

Nem számít, hogy hét országra szóló lagziba érkeznek a vendégek vagy csak egy meghitt, kerti összejövetelen ünnepelnek együtt a legfontosabbakkal, minden párnak jár a legjobb szervezés. Keressetek engem bizalommal, mert azt tudom nyújtani, amit Ti szeretnétek! Minden esküvőn ugyanazt és mégis személyre szabott szolgáltatást tudok biztosítani. Az eddigi referenciáimat a hivatalos weboldalamon, a www.fehergaborceremoniamester.hu webcímen tudjátok megnézni.  A saját ceremóniamestereteket Esztergomba megtaláltátok. Fehér Gábor vagyok, a Ti ceremóniamesteretek! A továbbiakról egyeztessünk az elérhetőségeimen, illetve ismerjük meg egymást egy kicsit jobban! A +36 30/298-7427 telefonszámon és a gabor.ceremonia@gmail.com email címen lépjetek velem kapcsolatba!