Csomagoló dobozok

Csomagoló doboz elvitelre, kiszállításhoz

Csomagoló dobozokat forgalmazunk minden fogáshoz! A teljes menüt be tudod dobozolni a megfelelő csomagolóanyagba!

A kérdés ott kezdődik, hogy milyen az a megfelelő csomagolóanyag? Az egyik fő kritérium a csomagoló doboz kiválasztásánál az, hogy az ételt biztonságosan lehessen szállítani benne. A csomagoló dobozra egyre nagyobb szükség van, mert mostanában szinte minden vendéglátós szállít házhoz. Nem csupán elvitelre lehet kérni az ételt, ha a vendég nem tudja vagy nem szeretné helyben elfogyasztani, hanem egészen az ajtóig viszik a megrendelést, ki sem kell hozzá lépnie a vásárlónak.

csomagoló dobozban tehát a megrendelt fogás biztonságban jusson el a megadott címre. A leves ne lötyögjön ki, a salátaöntet ne folyjon ki, a desszert ne nyomódjon össze a szállítás ideje alatt. A legjobb az, ha a vendéglátós minden fajta dobozból tart a konyhában és mindenből van elegendő darabszámban.

csomagoló doboz zárhatósága és formája, mérete mellett természetesen az alapanyaga is számít. Az anyag is szerepet játszik abban, hogy az étel ne szivárogjon ki vagy áztassa el a futár táskáját és a vásárló igényes formában kapja kézhez az ételt. A csomagoló dobozokból környezetbarát, lebomló alapanyagokból készült változatot válassz, ha szeretnéd az étteremről, cukrászdáról azt közvetíteni a vendégek felé, hogy felelős vállalkozástól rendelnek ételt.

A webáruházunkban minden fogáshoz találsz környezetbarát csomagoló dobozokat és minden olyan kiegészítőt, ami az ételek házhoz szállításához csak kellhet. A teljes menüt kiszállíttathatod, nem esik baja a körültekintően kiválasztott dobozokban.

Az új csomagolást a kiszállításhoz az Asso Imballo Kft.termék kínálatából rendeld meg, ha megbízható kiegészítőkre van szükséged! A webáruházat a  www.csomagolasz.hu webcímen találod meg, innen azonnal rendelhetsz. A +36-30-207-55-61, +36-30-859-60-03 telefonszámokon és az info@csomagolasz.hu email címen érdeklődj a részletekről! Az érdeklődőknek minden információt átadunk a vásárlásról és az árakról.