tatai ceremóniamester

Ceremóniamester Tatán: egy álom esküvő van készülőben!

Ceremóniamester Tatára, a Ti esküvőtökre is! A közös életetek első napján segítek, hogy minden terv szerint menjen!

Még nem találtatok olyan embert, akire nyugodtan rá tudjátok bízni az esküvőtök lebonyolításának oroszlánrészét? Ha tatai ceremóniamestert kerestek, akkor már meg is találtátok! A ceremóniamesterség sokrétű feladat, amit nem azonosítanék az egyszerű vőfély feladatköreivel. Ceremóniamesternek lenni ugyanis sokkal több ennél. A vendégek csak az esküvő napján találkoznak velem, de a párral már jóval előtte megkezdjük a beszélgetést és a szervezést. Igen, tatai ceremóniamesterként is kiveszem a részem abból, hogy a Ti esküvőtök is a tökéleteshez közeli lehessen.

Olyan tatai ceremóniamester kezébe szeretnétek adni a közös életetek első napjának és megünneplésének a szervezését, aki jól tudja, mit kell tennie? Keressetek bizalommal, mert nekem az a célom, hogy Ti megkapjátok az álom esküvőtöket!

A ceremóniamestert Tatára hívni egyáltalán nem luxus, ha az a személy nagyon érti a dolgát. Én is ezt teszem. Jelen vagyok már a kezdetektől, támaszkodhattok a tapasztalatomra és a tanácsaimra a szolgáltatók kiválasztásánál, a program megtervezésénél, a nagy nap forgatókönyvének megírásánál. Több vagyok egy műsorvezetőnél, kézben tartom és viszem előre az esküvőt, de soha nem öncélúan. A tatai ceremóniamesteretekkel elégedettek lesztek, ha engem kértek fel erre a szép feladatra!

Fehér Gábor vagyok, keresett ceremóniamester. Az országban szinte bárhol szívesen veszek részt esküvőkön, lehetek a Ti tatai ceremóniamesteretek is, ha úgy döntötök, hogy rám és a szolgáltatásaimra van szükségetek. A www.fehergaborceremoniamester.hu webcímen egy részletesebb képet kaptok arról, hogyan dolgozom, milyen hangulat uralkodik egy olyan esküvőn, ahol Én koordinálom a programot. Keressetek bizalommal, tegyétek meg az első lépést egy csodás esküvő felé! Beszélgessünk és szervezzük meg együtt a Ti nagy napotokat! A honlapon ott van minden elérhetőségem, várom a hívásotokat vagy az üzeneteteket: 06 30 29 87 427, gabor.ceremonia@gmail.com