budapesti catering szolgáltatás

Catering szolgáltatás Budapesten cégeknek!

A budapesti catering szolgáltatásunk a céges napon is finomságokkal érkezik a helyszínre!A kollégák közös napját tegye mindenki számára élvezetessé, finom ételekkel!

A céges nap vagy családi nap arról szól, hogy a a kollégák és a családok együtt töltenek időt akár a munkahelyen, de nem munkával. A cél a szórakozás és a kellemes időtöltés, amiből az ízletes falatok sem hiányozhatnak. A budapesti catering szolgáltatás megrendelése legyen az elsők között, amikor a rendezvényszervezés zajlik! Egy esemény jó ételek nélkül nem lehet teljes, főleg, ha az a cél, hogy mindenki jól érezze magát.

A céges napra, illetve a kollégáknak és családjaiknak szervezett rendezvényre rendelt budapesti catering szolgáltatás minden alkalommal teljesen személyre szabott. Mi meghallgatjuk a megrendelőink elképzeléseit és a rendezvény stílusához illő ételsort állítunk össze. Ez a menüsor sokféle lehet, például a magyaros konyha remekeit felvonultató lakoma vagy mindenből egy kicsi elvén, finger food is kerülhet a kínáló asztalra. Természetesen az aktuális trendek és igények alapján mentes fogásokat is rendelhet tőlünk.

A családi napon a programokhoz tervezzük a budapesti catering szolgáltatást, ha egész napos az esemény, érdemes komolyabb menüt is rendelni, hogy senki ne maradjon éhes. A svédasztal jó ötlet, ha kötetlenebb hangvételű, szabadon beszélgető csoportokból álló eseményt szerveznek egy helyszínre. A budapesti catering szolgáltatásunk minden helyszínre, létszámra és rendezvényre tud menüt tervezni.

A céges napon alapozza meg a jó hangulatot ízletes ételekkel, finom falatokkal, rendeljen budapesti catering szolgáltatást! Ebben leszünk segítésére az ügyfeleknek mi, a Fine Dine Catering Kft.! A www.allofogadas.hu webcímen a catering cégünk referenciáiba nyerhet betekintést az érdeklődő. Gondoskodunk az ételekről, a nívós gasztronómiai élményről és vele együtt az elégedett vendégekről is. Az elérhetőségeink a következők, kérjen tőlünk egyedi árajánlatot:  info@allofogadas.hu, +366-30-689-33-77.