budapesti hotel

Budapesti hotelünkkel jövőre is tervezhet!

Sajnos a 2020-as év nem igazán a pihenésről és a kikapcsolódásról szólt. Azonban csüggedni nem szabad, hiszen hamarosan már 2021-et írhatunk, amikor remélhetőleg minden visszakerül a régi kerékvágásba. Érdemes már most egy kicsit elgondolkozni azon, hogy hova lenne érdemes utazni, kikapcsolódni egy kicsit, végre megint több időt együtt tölteni a családdal. Ha Ön pont ehhez keresi az ideális helyszínt, válassza budapesti hotelünket, ahonnan könnyen felfedezheti a főváros szépségeit!

Budapesti hotelünk a III. kerületben található, ezért nagyszerű választás a pihenni vágyók és a városnézés rajongói számára is. Csendes, zöldövezeti környékünkön számos lehetőség van kirándulásra, nyugodt sétákra, azonban a belváros is könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Budapesti hotelünkből azonban nem is csak a belváros irányába érdemes indulni, hanem mindenképp megéri egy kicsit felfedezni az északi régiót is: nagyszerű kiinduló pontja vagyunk a szentendrei és a dunakanyari kirándulásoknak is. Szentendre egy csodaszép kisváros, amit kár lenne kihagyni, a Dunakanyar pedig számtalan lehetőséget tartogat a városnézésre és a túrázásra is. Budapesti hotelünk ideális választás ahhoz, hogy csillagtúraszerűen felfedezze ezt a környéket, és esténként egy csendes, nyugodt helyen pihenje ki az aznapi fáradalmakat.

Budapesti hotelünk kényelmes, jól felszerelt szobákkal várja vendégeit, és bőséges büféreggelivel kedveskedünk minden nap. Természetesen wifi elérés biztosított, igénybe vehető őrzött parkolónk, vendégeink rendelkezésére áll széf és szívesen segítünk a programszervezésben is. Jó időben lehetőség van az udvaron bográcsozásra is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy jövőre eltölt néhány napot a fővárosban, forduljon bizalommal budapesti hotelünkhöz, mi szeretettel várjuk Önt! A foglaláshoz kattintson a www.attilahotel-pension-restaurant.hu honlapra, ha pedig kérdése van, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a +36 1 240 3373-as telefonszámon vagy írjon nekünk az attilahotel@t-online.hu e-mail címre!