belföldi szállások

Belföldi szállás: menjen biztosra, nyaraljon nálunk!

Elérkezett a nyár, de sajnos az utazási lehetőségek még mindig elég bizonytalanok. Így meglehetősen nehéz tervezni, de szerencsére azért a nyaralásról nem kell lemondania senkinek. Aki biztosra szeretne menni, és semmiképp sem szeretné elvesztegetni a várva várt nyarat, annak érdemes a belföldi szállások mellett döntenie.

Sokaknak szinte egyértelmű, hogy a nyaraláshoz külföldre kell menni. Persze nagyon sok szép hely van a világban, de időnként megéri egy kicsit hazánkban is utazni, kirándulni, mert számtalan lehetőség várja a kalandra és a pihenésre vágyókat. A belföldi szállások most már szerencsére kockázat nélkül foglalhatóak, így mindenki megtalálhatja a számára ideális ajánlatot. Annak, aki szereti az igazi magyar vidéket, a vidéki hangulatot, ajánljuk figyelmébe Sokorópátkán található belföldi szállásunkat, ahol vendégeink megismerkedhetnek a tanyasi élet szépségeivel és utánozhatatlan romantikájával. Belföldi szállásunkon számos csomagajánlatot állítottunk össze. Környékünkön van lehetőség rövidebb sétákat és hosszabb túrákat is tenni, lehet lovagolni, pingpongozni, tollasozni, röplabdázni, de vendégeink korlátlanul használhatják a wellness részlegünket is. Itt medence, finn szauna, pezsgőfürdő és masszázs várja a lazításra vágyókat. Így akár az aktív, akár a passzív pihenést részesíti valaki előnyben, nálunk megtalálja a számítását! Nálunk mindenki jól érezheti magát, hiszen higiénikus körülményekkel és készséges kiszolgálással várjuk vendégeinket. Aki belföldi szállásunkat választja, annak nem kell az anyagiak miatt sem aggódnia: áraink kedvezőek, nem terhelik meg súlyosan a családi kasszát.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését belföldi szállásunk iránt, és úgy döntött, hogy idén Ön is az itthoni nyaralást választja, bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.sokorofogado.hu weboldalra! Ha további kérdése van vagy foglalni szeretne, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a 06 20/389-1323-as telefonszámon vagy írjon nekünk a soklofog@t-online.hu e-mail címre!