jégszobrászat

Jégszobrászat stílusos rendezvényekhez

A jégszobrászat lehet egyszerre művészi és szórakoztató is. A jégszobrok rendezvényen is praktikus dekorációs elemek.

A jégből készülhet látványos szobrot, aminek a csodájára járnak az emberek, de ugyanúgy lehet az alapanyaga egy hétköznapi használati tárgynak is. A jégszobrászatot a rendezvényszervezés szolgálatába is lehet állítani, a kettő együttműködéséből pedig kreatív és egyedülálló dolgok születnek.

A rendezvényszervezőknek azért ajánljuk a jégszobrászatot, mint szolgáltatást, mert könnyen el lehet kápráztatni a vendégeket az elkészült alkotásokkal. A jégszobor, mint dekoráció ismert és kedvelt eleme egy rendezvénynek, ahol valamilyen tematika köré épül a berendezés és a díszítés. A rendezvény bútorok és a kiegészítők is készülhetnek rendhagyó módon jégből. A jégszobrászat segítségével egy igazi jégbárt is életre hívhat, ahol jégpoharakban, jégkelyhekben és jégből készült italcsúszdán szolgálják fel a frissítőket és az italokat. A látvány magáért beszél, de a hangulat biztosan nem lesz jeges ennyi jégtől, azt garantáljuk!

Törje meg a rendezvény bútorok unalmas divatját és hívja életre jégből a berendezési tárgyakat! Bármelyik évszakban felhasználhatóak ezek a jég különlegességek és az előnyük, hogy a rendezvény végén el sem kell őket szállítani, mert maguktól elolvadnak!

A jégből különleges és egyedi kiegészítők, használati tárgyak születnek a jégszobrászatban profi művészek keze nyomán. Az elkészült pult, poharak vagy vázák egyszeriek, mert a rendezvény végével el is olvadnak. Hűsítenek, frissen tartanak és pompás rendezvény dekorációnak bizonyulnak. Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen tőlünk jégszobrászatot céges partyra, hivatalos rendezvényre, ünnepségre! A vendégeket nem fogja hidegen hagyni az eredeti ötlet, a jégbár körül sosem lesz kevés ember!

Az Ice-Art Bt. szolgáltatásairól és a már elkészült jégszobrokról a www.iceart.hu webcímen található honlapon tájékozódhat. Mindenkinek válaszolunk, ha kapcsolatba lép velünk a +36-20-949-50-32 telefonszámon vagy az iceart@iceart.hu email címen!