esküvői asztaldísz

Esküvői asztaldísz jégből? Lehetséges!

Az esküvő egy különleges esemény, amikor megünnepeljük, hogy két ember összeköti az életét. Az ifjú pár ilyenkor rendszerint hosszú időn át tervezi és szervezi a nagy napot, hogy az minden részletében tökéletes legyen. A hangulatért sokféle összetevő felelős, melyek közül az egyik legmeghatározóbb a dekoráció, hiszen a környezet igencsak fontos befolyásoló tényező a násznép kedvére nézve. A lakodalom akkor jó, ha a felhőtlen mulatságé a főszerep, de a vacsorának és a meghitt beszélgetéseknek is teret kell adni, így az asztalok díszítésének is érdemes nagy figyelmet szentelni, amikor a dekoráció megtervezésére kerül sor. Milyen a jó esküvői asztaldísz?

Az esküvői asztaldísz akkor tölti be tökéletesen funkcióját, ha illeszkedik környezetébe, lenyűgöző látványával elvarázsolja a vendégeket, mégsem vonja el a figyelmet a lényegről. A legtöbb rendezvényen az asztalok dekorációjának alapját a virágok adják, de ha Ön úgy érzi, hogy a különleges esemény különleges esküvői asztaldíszt kíván, válassza a jégszobrokat!

A jégszobrok nagyszerűen mutatnak önmagukban, de ha szeretne funkciót adni nekik, akár gyertyatartók vagy vázák szerepét is betölthetik. Az egyedülálló esküvői asztaldíszek hosszú órákon át megőrzik esztétikai értéküket, ezért a rendhagyó alapanyag miatt nem kell aggódnia akkor sem, ha nyárra tervezik az eseményt. A jégből készített alkotások természetesen nem csak a vacsoraasztalokon állják meg a helyüket, ha szeretne egységes dekorációt, érdemes többféle jégszobrot tervezni a helyszínre.

Mit szólna, ha az esküvői asztaldísz jégből készülne? Ha érdekli a lehetőség, és szeretné megtudni, hogyan is néz ki a valóságban egy ilyen különleges dekoráció, fedezze fel az Ice-Art Bt. munkáit! Látogasson el www.iceart.hu weboldalunkra, ahol körülnézhet galériánkban és megismerheti szolgáltatásunk részleteit is! Tegye fel bátran kérdéseit esküvői asztaldíszekkel kapcsolatban, várjuk megkeresését elérhetőségeink egyikén, a +36-20-949-5032-es telefonszámon vagy az iceart@iceart.hu e-mail címen!