csoki szobrászat

Csoki szobrászat: finom és különleges dekoráció rendezvényre

A csoki szobrászat édes különlegességet tud varázsolni minden rendezvényre és eseményre, ahol finom dekorációt szeretnének rendelni. A jégszobrokat már sokan ismerik, nem számít meglepőnek, ha feltűnik egy esküvőn, céges rendezvényen egy szépen formált, tükörsima jégfigura. Az elegáns jégszobrok azonban csak ideig-óráig maradnak kecsesek és jegesek, mert hamarosan olvadásnak indulnak, ha nincsen számukra megfelelő hőmérséklet. A kérész életű dekorációt amolyan attrakcióként is meg lehet rendelni, de ha tartósabb díszeket képzelt valaki az asztalokra, dönthet a csoki szobrászat remekei mellett is.

A csoki szobrászat a jégszobrászkodásnak felel meg, csak itt az alapanyagot nem egy jégtömb, hanem egy csokoládé darab jelenti. A csokoládéból készült dekoráció bármekkora lehet, az aprólékosan kidolgozott miniatűr díszektől a hatalmas méretű szobrokig szinte bármi készülhet a megrendelőknek. A csoki szobrászatban jártas mesternek nincsen másra szüksége, csak egy megfelelő eszközre, amivel ki tudja faragni a művet. A rendezvény témájához illő csokoládé szobrok megkoronázzák a berendezést és a dekorációt is. Legyen egyike az Ön rendezvénye a csoki szobrászat remekeivel díszített eseményeknek! A csoki lehet ehető dísz a vendégek örömére!

A www.iceart.hu  webcímen találja a Ice-Art Bt. saját honlapját, ahol a jégszobrászat és az ehhez kapcsolódó tevékenységek leírása és fotódokumentációja is elérhető. Minden érdeklődőt szívesen látunk, aki fogékony az ilyen különleges megvalósítás iránt. A hétköznapi alapanyagokból cseppet sem hétköznapi dolgok születnek, amiket nagyszerűen lehet díszként is használni. A jégszobor, hungarocell szobor készítés és a csoki szobrászat is a cég szolgáltatásai közé tartozik, amennyiben lát bennük fantáziát, keressen minket bizalommal! Akár egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani! A megrendelésről és árajánlatról érdeklődjön kollégáinknál a weboldalon közzétett elérhetőségek egyikén! A +36 20 949 5032 telefonszámon és az iceart@iceart.hu email címen lépjen kapcsolatba velünk!