Biztosítson higiénikus és igényes környezetet Corian mosdópultokkal!

Építkezés vagy felújítás előtt áll? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy egyre több látogatót fogadhasson? A mosdó kialakítása kiemelt szerepet tölt be bármilyen intézmény életében, ezért fontos, hogy elegendő időt és figyelmet fordítson rá. Corian mosdópultokkal látványos eredményt érhet el, biztosíthatja a higiénikus, igényes környezetet.

Bármilyen ingatlanról van szó, az egyik legproblematikusabb helyiség a fürdőszoba, illetve a mosdó. Lényeges, hogy körültekintően válassza ki az ide tervezett bútorok alapanyagát. Kiemelten fontos az ellenállóság, az egyszerű tisztán tarthatóság. Hamar megjelennek a kórokozók, ezért nem mindegy, milyen felülettisztító termékek használhatók. Az akril anyag kiváló választás a vizes helyiségek kialakításakor, hiszen bármilyen szert használhat a felület takarítása során, nem okoz kárt benne.

A Corian mosdópultok mellett számtalan érv szól, melyek miatt érdemes mellettük dönteni. Többek között:

  • Pórusmentes felületük nem szívja magába a szennyeződéseket.
  • Kiválóan ellenállnak a külső hatásoknak.
  • Könnyen javíthatók, felújíthatók.
  • Strapabírók és tartósak.

Igényes, könnyen tisztántartható helyiséget alakíthat ki, ha cégünkre, a Solymosi Teamre bízza a Corian mosdópult kivitelezését! Akril anyagokkal dolgozunk, mert ezek vízállók, strapabírók, könnyedén felújíthatók, számtalan módon variálhatók. Színvonalas munkát végzünk, így biztos lehet az időtállóságban, és elégedett lehet esztétikai szempontból is. Jól képzett, tapasztalt szakembereink ingyenesen végzik a helyszíni felmérést, ezt követően látják el a feladatokat. Kedvező áron juthat hozzá a nagyszerű, akrilból készült berendezési elemekhez. Tudjon meg többet cégünk tevékenységéről és a Corian mosdópultokról a www.solymositeam.hu internetes oldalunkon!

Fogadja kifogástalan környezetben a vendégeket, gondoskodjon a tiszta, rendezett térről! Alakítsa ki a mosdót igényesen, esztétikus és strapabíró Corian mosdópultokkal! Ossza meg velünk az elképzeléseit, és jusson hozzá egyszerűen a megfelelő termékekhez! Érdeklődjön szolgáltatásunkkal kapcsolatban a 06-30-914-5747-es telefonszámunkon vagy kérje ajánlatunkat a solymi@t-online.hu e-mail címünkre küldött üzenetével!