fagylalt kanálmosó

Fagylalt kanálmosó a biztonságos fagyizáshoz!

Egy fagylalt kanálmosó minden fagylaltárus felszerelésének a része! A fagylaltozó jó híre is múlhat azon, hogy milyen berendezéseket használ!

A fagylaltozók nem csupán abban különbözhetnek egymástól, hogy milyen ízű fagylaltot árulnak, mennyire finom az áru, ami kapható náluk a fagyis pultból, hanem abban is, hogy milyen mértékben tartják be a működtetésre vonatkozó előírásokat. Mivel vendéglátásról van szó, kiemelt jelentőséget kap a higiénia és a fogyasztóvédelem is. A fagylalt kanálmosónak és a használatának is fontos szerepe van abban, hogy a fagyizni szerető vásárlók mindig finom és az egészséget nem veszélyeztető fagylaltot kapjanak a tölcséreikbe. A fagylalt kanálmosó a fagyis kanalak tisztán tartását segíti. A fagyis kanalakat alaposan el kell mosni, mosószerrel, külön és a fagylalt kanálmosó rendszeres használatával. A kanálon maradt fagyi maradványok és egyéb szennyeződések a baktériumok számára ideális táptalajt szolgáltatnak. A nem megfelelően elmosott fagyis kanálról a baktériumok a frissen kirakott fagylaltba kerülnek, onnan pedig a vásárlók tölcsérébe. Előzze meg a fagylaltozója hírnevének leromlását, használjon minőségi fagylalt kanálmosót, tartson be minden, higiéniára, élelmiszer biztonságra vonatkozó szabályt! Egy modern fagylalt kanálmosóval cukrászdában, fagyizóban, kávézóban vagy akár mobil fagylaltozóban is ideális körülményeket tud teremteni az élvezetes és biztonságos fagyizáshoz!

A www.coltello.hu webcímen az online boltunkba jut az érdeklődő, ahol több fajta terméket is forgalmazunk ebben a témában. Itt a fagyi szezon újra, ha még nem készült fel a fagylaltért sorba állók rohamára, akkor éppen itt az ideje beszerezni a hiányzó eszközöket és berendezéseket. Spóroljon az időn és rendeljen webáruházból fagyis kanálmosót vagy egyéb, a fagylaltozó felszereléshez szükséges terméket a széles választékunkból! A honlapon szerepelnek elérhetőségeink, ha kérdése van a rendeléssel kapcsolatban, hívjon minket a +36-20-935-31-81 telefonszámon, de válaszolunk az üzenetekre is az info@coltello.hu Coltello Kft. email címen!