Ezért éri meg minden bárnak beszerezni egy pohármosogató gépet

Ezért éri meg minden bárnak beszerezni egy pohármosogató gépet

A pohármosogatógép elengedhetetlen minden bár életében, ugyanis a higiéniai követelmények betartásán túl a munka hatékonyságát is segíti. Bár eléggé hasonlítanak, a pohármosogatógép nem egyezik meg a hagyományos mosogatógépekkel. Mindkét gép nagyjából ugyanazt a funkciót tölti be, azonban a pohármosogatónak van pár olyan előnye a mosogatógéppel szemben, ami egy bár esetében fontos lehet.

A pohármosogatógép sokkal gyorsabban mossa el a poharakat, mint a hagyományos mosogatógép. Emellett jóval olcsóbb, hiszen lényegében egyféle eszköz elmosására találták ki. Pontosan ezért az üvegpoharaknak jobbat tesz, ha pohármosogatógépben mossák el őket, mivel így sokkal kíméletesebb a tisztítás, mint egy olyan mosogatógép esetében, amelynek mosási erőssége a komolyabb szennyeződésekhez és a nagyobb tálakhoz van igazítva. Ebből következik, hogy a pohármosogatógép hatékonyabban takarítja meg a poharakat, és nem marad nyoma az üvegen a mosószernek, ellentétben a hagyományos mosogatógéppel.

Sokan nem akarnak hagyományos mosogatógépet vásárolni a bárjukba a magas ár és az időigényes mosogatás miatt, emiatt a felszolgálókra bízzák, hogy kézzel mosogassanak. Ez a lehető legrosszabb megoldás, hiszen nem higiénikus, nem praktikus, lassú, fárasztó, türelmetlenné teszi a vendégeket, és frusztrálttá a felszolgálókat. Arról nem is beszélve, hogy a kézi mosogatás hatására a felszolgálók keze kiszárad és bőrük ráncos lesz a sok víztől, ez pedig nem túl bizalomgerjesztő látvány, amikor éppen a vendégek előtt keverik a különféle italokat. A pohármosogatógép olcsó, gyors és higiénikus, használatával pedig egy komoly bár képét keltjük a fogyasztóinkban.

Pohármosogatógépet vásárolna? Nálunk megtalálja! További információért látogasson el honlapunkra, a www.mindenamibar.com webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-617-0280-as telefonszámon, illetve az office@mindenamibar.com e-mail címen!