Adás-Vétel

Szeretné egy helyről beszerezni az összes raktárberendezést?

Szeretné egy helyről beszerezni a különféle raktárbútorokat, például Salgó polcokat, raktári állványokat és fém polcrendszereket? Cégünk, a Store Design áll az Ön rendelkezésére! Vállalkozásunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a raktártechnikában, és segítünk Salgó polcok, fém polcrendszerek, raktári állványok és múzeumi berendezések biztosításában! Ha szeretne további információt szerezni termékeinkről, keresse fel a weboldalunkat!

Tovább »

A legszebb gyűrűk, különleges alkalmakra

Eljegyzésre vagy már az esküvőre készülődtök? Tegyétek különlegessé ezen alkalom minden részletét és leginkább a központi elemét, a jegy- és a karikagyűrűt! Székesfehérvári ötvösműhelyünkben egyedi jegy- és karikagyűrűket készítünk megrendelőink igénye szerint. Ezen kívül még bármilyen más egyedi ékszerről szóló kívánságot teljesítünk! Elérhetőségünkért és referenciamunkákért keressétek fel weboldalunkat!

Tovább »

Ha redőnyökre van szüksége, térjen be hozzánk!

Rizikósnak tartja az interneten való redőnyvásárlást? Fél, hogy nem olyan lesz az eredmény, mint a képeken? Nem tudja, hogyan érvényesítheti a garanciát? Nálunk minden termékre 14 napos elállási jog vonatkozik, kivéve az egyedi méretre gyártott redőnyökre, ablakpárkányokra, ezen felül a termékek többségére 1 év garancia vonatkozik! Ne habozzon! Keresse fel webáruházunkat, és válasszon árnyékolóink közül!

Tovább »

Minőségi rácsozatok és redőnyrendszerek

Ha szeretné biztonságban tudni értékeit, üzletét, raktárhelyiségét akkor jó helyen keres. Cégünk rácsozatok, rácsrendszerek tervezésével, kivitelezésével foglalkozik. Önnek szempont a minőség és az időtálló konstrukció? Ha igen, akkor a tökéletes helyet választotta, hiszen üzletünk kizárólag a legjobb minőségű rácsrendszerekkel foglalkozik. Ha Önnek fontos a biztonság, ne habozzon, azonnal keressen fel minket!  

Tovább »

Professzionális konyhafelszerelés

Ha Önnek az egyik legfontosabb szempontok közé tartozik egy termék minősége, akkor vásárlás előtt, gyakran érezheti úgy magát, hogy nehéz megtalálni a megfelelő darabokat. Ha konyhafelszerelésről van szó, üzletünk kizárólag minőségi és megbízható berendezési tárgyakkal foglalkozik, legyen szó konyhagépekről, hűtőkről vagy kiegészítőkről. Ne habozzon tovább, folyamatos akciókkal várjuk minden kedves vásárlónkat. Ha felkeltettük érdeklődését, keresse fel weboldalunkat is további információért ...

Tovább »

Fa megmunkálásara alkalmas gépek széles választékát tudjuk minden ügyfelünk figyelmébe ajánlani. Legyen szó fakitermelésről, rönkfeldolgozásról vagy akár bútor gyártásról, minden lépés speciális eszközöket igényel. Nálunk minden szükséges géphez, eszközhöz, egyszerűen juthat hozzá, az Ön dolga csak kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő darabokat. Ha szeretne többet is megtudni termékeinkről, keresse fel weboldalunkat is további információért!

Fa megmunkálásara alkalmas gépek széles választékát tudjuk minden ügyfelünk figyelmébe ajánlani. Legyen szó fakitermelésről, rönkfeldolgozásról vagy akár bútor gyártásról, minden lépés speciális eszközöket igényel. Nálunk minden szükséges géphez, eszközhöz, egyszerűen juthat hozzá, az Ön dolga csak kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő darabokat. Ha szeretne többet is megtudni termékeinkről, keresse fel weboldalunkat is további információért!  

Tovább »

Üzletberendezés széles választéka

Ha szeretné ha üzlete korszerű legyen hatékony helykihasználással, akkor bizalommal ajánljuk figyelmébe üzletünket. Kirakat tábláktól kezdve rácsos állványokon át, egészen a sínes fali rendszerekig mindent forgalmazunk. Folyamatosan megújuló akcióink és ajánlataink miatt mindig érdemes betérni hozzánk. Ha felkeltettük érdeklődését akkor mindenképpen térjen be hozzánk. Kihagyhatatlan ajánlataink elszalaszthatatlanok.  

Tovább »

Bontott alkatrészre lenne szüksége BMW-hez

Nálunk minden jelenlegi modellhez találhat alkatrészeket, természetes mindezt kedvező áron, így nem kell tovább keresgélnie az interneten! Ha nem szeretne vagyonokat költeni új esetleg után gyártott darabokhoz, akkor mindig lehetőség bontottat vásárolni, hiszen ezek sokszor lehetnek ugyanolyan jó állapotban mint a friss darabok. Keresse fel weboldalunkat is további információért!  

Tovább »

Tehergépjármű alkatrészek és bérlés

Rendelkezik olyan tehergépjárművel vagy busszal ami javításra szorulna? Nálunk olcsón, megbízható minőségű alkatrészekhez juthat hozzá minden nagyobb márka modelljeihez. Meghibásodott gépjárművét pótolni tudjuk a javítási folyamatok idejére, tőlünk lehetőség van több tehergépjármű bérlésére is. Ha szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról, keresse fel weboldalunkat további információért!  

Tovább »

Minőség a konyhájában

artisan robotgep

Ha minőségi konyhagépet, vagy robotgépet szeretne a konyhájába vásárolni, vagy éppen ajándékba szánná másnak, akkor a legjobb választás a KitchenAid márkája. Minőségi termékeket forgalmaz cégünk, ezek mellett tartozékok és alkatrészek széles választéka is kapható honlapunkon. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és vásárolni szeretne tőlünk, szívesen állunk rendelkezésére.

Tovább »